Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Távfűtés


Távhőszolgáltatás díjai, valamint a távhőszámlák magyarázó szöveggel itt elérhetők.Mikor fűt a hőszolgáltató? - Szeptember 15-től kezdődött a rendelkezésre állás


A nyár véget ért, szeptember eleje kellemes időjárással örvendeztetett meg bennünket, de az utóbbi napokban már ősziesre fordult az idő, ami a fűtési időszak közeledtét jelzi. Győrben tavaly október 10-én indult a távfűtés közel 24.000 lakásban, és ettől kezdve folyamatos volt a szolgáltatás.

A GYŐR-SZOL Zrt. fűtési szolgáltatással - a jogszabályok és közüzemi szerződések szerint - az év szeptember 15. napja és a következő év május 15. napja között áll a felhasználók rendelkezésére.
Erre az időszakra a felhasználók a közüzemi szerződés mellékletét képező Üzemviteli Megállapodásban arra hatalmazták fel a társaságot, hogy az időjárástól függően indítsa, illetve leállítsa a fűtést. A fűtésre ebben az időszakban akkor kerül sor, ha a külső hőmérséklet napi középértéke – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint – előreláthatólag nem haladja meg a +10 fokot, illetőleg három egymást követő napon a +12 fokot.

Az ettől eltérő fűtést (indítást, leállítást) a lakóközösség közös képviselője írásban kezdeményezheti, és erre akkor kerül sor, ha a hőközpontról vagy a hőközponton belül külön fűtési hőcserélő blokkról ellátott felhasználók legalább 70 százaléka ezt kéri.


Lakossági felhasználók figyelmébe!

A fűtési idény zökkenőmentes megkezdésének fontos feltétele, hogy az épületek fűtési rendszerei „fogadóképesek” legyenek. Ezen a nyáron is sokan kértek fűtési hálózat ürítéseket radiátor áthelyezés, lépcsőház, vagy közös helyiség kikapcsolás miatt. Ilyen esetekben szoros együttműködésre van szükség a szolgáltató és a felhasználók között. A szolgáltató kéri, hogy ha a fűtési rendszeren olyan munkavégzés folyik, amelyet előzetesen nem egyeztettek vele – az esetlegesen felmerülő fűtési zavarok elkerülése érdekében – azt jelentsék be a GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatóság Szolgáltatási Üzeménél (+36-96/501-250)!


gyorszol facebook logo
Augusztus 2021
H K Sz Cs P Sz V
       1


4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató