Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Automatizált illemhely a Batthyány téren2021.04.07.

Üzembe helyzeték az automatizált illemhelyet a Batthyány téren.  Az elkészült közterületi létesítményt Radnóti Ákos alpolgármester és Takács Krisztián, a körzet önkormányzati képviselője mutatta be a sajtó képviselőinek. A parkban már korábban meglévő épület felújításával és átalakításával létesített illemhely vandálbiztos kialakítású, mozgáskorlátozottak számára is használható, az üzemeltetésével járó szervizelési munkálatok egyszerűen elvégezhetőek.

Radnóti Ákos alpolgármester elmondta: a Batthyány téri parki nagyon népszerű a győriek körében, az itt található játszóteret a gyermekes családok, az árnyas sétálóutakat, padokat a felnőttek, az idősebb korosztály képviselői használják előszeretettel. A látogatók jelentős száma és a tér központi elhelyezkedése indokolta az illemhely kialakítását.   

Takács Krisztián, a körzet önkormányzati képviselője hozzátette: a környéken élőket korszerű létesítmény szolgálja ki. A tér sarkában álló régi épültet a Győr-Szol Zrt. alakította át, a rámpa felújításával a létesítményt mozgáskorlátozottak is használhatják. Az épület mellett az önkormányzati képviselő kérésre kerékpártárolót alakítottak ki több kerékpártámasszal.  

Az illemhely belső részei könnyen tisztíthatóak, a beltérben lévő szappan- és a wc-papír adagoló, egy külön kialakított, a használó által nem elérhető szerviztérből üzemel. Az illemhely világítással, fűtéssel, szellőzéssel rendelkezik, ajtaja automatikusan nyílik. A beépített kommunikációs egység az üzemeltető felé jelzi a szappan, a papír fogyását, illetve azt, ha a használó irreálisan hosszú időt tölt benne. A takarításról, a szükséges anyagok rendszeres feltöltéséről alvállalkozó gondoskodik a kapott jelzések alapján.

Nyitva tartás: 6-22 óra. Használati díja 200 forint, fizetni pénzérmével és bankkártyával is lehet (a szerkezet visszajárót nem ad).

A Batthyány parkban 2019-ben végeztek felújítást. A munkálatok során a játszótér valamennyi eszközét megújították, a szükséges javításokat és felületkezelési munkákat elvégezték. Az itt található két homokozót teljesen kicserélték, az esési felületekre korszerű, rekortán borítás került. A járófelületek gyöngykavics burkolatát felfrissítették, a játszótér fa kerítését pedig táblás fém kerítésre cserélték.

Automatizált illemhely működik már a város több pontján.

Bisinger sétány – Automata WC
Nyitva tartás: minden nap 6 és 22 óra között.
Használati díja 200 forint.

Zechmeister utca - Virágpiac – Automata WC
Nyitva tartás: minden nap 0 és 24 óra között.
Használati díja 200 forint.

Adyvárosi tónál – Automata WC

Nyitva tartás: minden nap 6 és 22 óra között.
Használati díja 200 forint.

Malom liget – Automata WC
Nyitva tartás: minden nap 6 és 22 óra között.
Használati díja 200 forint.

Bem tér – Automata WC

Nyitva tartás: minden nap 6 és 22 óra között.
Használati díja 200 forint.

Eötvös park  – Automata WC
Nyitva tartás: minden nap 6 és 22 óra között.
Használati díja 200 forint.


vissza | Megnézték: 77

gyorszol facebook logo
Április 2021
H K Sz Cs P Sz V
   
2
3
4
59
10
11
12
13
14
15

17
18


21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató