Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Lassan befejeződik a vihar utáni takarítás2020.07.24.

A több napig tartó összehangolt munkának köszönhetően péntekre helyre állt a rend városunkban. A GYŐR-SZOL Zrt. munkatársai a katasztrófavédelem szakembereivel közösen összegyűjtötték és feldarabolták a keddi vihar következtében balesetveszélyessé vált fákat és ágakat, melyeknek jelenleg is folyamatban van az elszállítása. A szolgáltató a lakosság türelmét kéri, néhány napon belül minden helyszínről eltávolítják az összegyűjtött ágakat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken is várhatóak záporok, zivatarok, helyenként viharos széllökések térségünkben. Ezért a GYŐR-SZOL Zrt. munkatársai készenlétben maradnak, hogy a katasztrófavédelemmel közösen azonnal reagálni tudjanak, egy újabb vihar esetén. A szolgáltató kéri a lakosságot, hogy saját biztonságuk érdekében erős szélben lehetőség szerint ne tartózkodjanak a parkokban, illetve körültekintően közlekedjenek és parkoljanak a közterületeken, elsősorban a fákkal szegélyezett utakon, járdákon, parkok környékén valamint a temetőkben.

Kinyit a „vizes” játszótér


A Bisinger parkban is befejeződött a balesetveszély elhárítása és a takarítás pénteken. Amennyiben az időjárás engedi július 25-én, szombaton a „vizes” játszótér is kinyit. A GYŐR-SZOL Zrt. felhívja a figyelmet, hogy a játékeszközök kedvezőtlen időjárási körülmények esetén automatikusan leállnak. Jó idő esetén a „vizes” játszótér szombattól ismét 10 és 20 óra között várja a látogatókat.

Megnyitják a mélygarázs legalsó szintjét

A Dunakapu mélygarázs legalsó (P3) szintjén is végeztek a szakemberek a felgyűlt szennyeződés takarításával, így július 24-én, pénteken, 15 órától az alsó szintet is használatba vehetik az autósok. A liftek közül továbbra is a Bástya utca felőli bejáratnál található működik a létesítményben.


vissza | Megnézték: 94

gyorszol facebook logo
Augusztus 2020
H K Sz Cs P Sz V
      1
2

8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató