Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Lejártak a lakossági parkolóbérletek2020.02.03.

A GYŐR-SZOL Zrt. felhívja a lakossági parkolóbérlettel rendelkező gépjárműhasználók figyelmét, hogy az elmúlt évben kiváltott okmányok érvényessége 2020. január 31-én lejárt, szíveskedjenek gondoskodni azok megújításáról. A lejárt okmányokkal, érvénytelen lakossági bérlettel parkolók 2020. február elseje után büntetés kiszabására számíthatnak.


Lakossági parkolóbérletek újraváltása


A január a lakossági parkolóbérletek megvásárlásának időszaka az arra jogosult győriek körében. Az árak nem változtak, az éves lakossági parkolási bérlet 2020-as évre is 3900 forintba kerül.

A tavaly megváltott lakossági bérletek 2020. január 31-ig érvényesek.

Azon jogosultak, akik az előző évben rendelkeztek lakossági parkolóbérlettel, és a korábbiakhoz képest semmilyen változás nem történt az adataikban, csupán a Zrt. által korábban kiküldött bérletigénylő adatlapot kell aláírniuk és az aláírt igénylőlappal befáradniuk személyesen a GYŐR-SZOL Zrt. Jókai utcai vagy Orgona utcai irodájába pénztári nyitvatartási időben. Nem szükséges a korábban bemutatott igazolásokat sem újra benyújtaniuk azoknak, akiknek adataiban nem történt változás. Aki jogosult a lakossági parkolási bérletre, de nem kapott igénylőlapot, ide kattintva letöltheti vagy beszerezheti a GYŐR-SZOL Zrt. Jókai utcai és Orgona utcai ügyfélszolgálati irodájában.

Az ügyfélszolgálati irodák nyitva tartása ide kattintva megtekinthető. Az ügyintézéshez személyes megjelenés szükséges, meghatalmazás útján lakossági bérlet nem váltható.

Azok, akik korábban nem rendelkeztek lakossági parkolóbérlettel, vagy időközben valamely adatukban változás történt, továbbra is csak a szükséges igazolások bemutatásával intézhetik a lakossági parkolóbérlet kiváltását.

A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a lakossági parkolási bérletek értékesítésnek időszakában a GYŐR-SZOL Zrt. Orgona utcai ügyfélszolgálati irodájában általában rövidebb a várakozási idő.


A parkoló bérletekkel kapcsolatos további információ ide kattintva olvasható.


A lakossági parkolási bérlethez szükséges formanyomtatvány pdf formátumban ide kattintva letölthető.


vissza | Megnézték: 238

gyorszol facebook logo
Április 2020
H K Sz Cs P Sz V
   1

3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató