Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Díszburkolat tisztítás a Baross úton2019.04.05.

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából a GYŐR-SZOL Zrt. koordinálásában április 1-jén megkezdődött Győr legforgalmasabb sétálóutcájában, a Baross úton a díszburkolat tisztítása.

Az utca seprése, vizes és gépi tisztítása mindennapos, a téli rendezvények miatti nagy igénybevétel miatt azonban szükségessé vált a díszkő alaposabb takarítása.

A munka során a szakemberek elsőként a rágógumikat távolítják el a burkolatról. Ehhez speciális gépet használnak, amelynek segítségével 120 fokos szárazgőz és vegyszer keverékével lazítják fel és távolítják el a kövezetről a rágógumikat és azok foltjait.

Ezt követően a zsír, gumi és korom szennyeződéseket speciális, forgókefés takarítógépekkel és magas nyomású vízsugárral, illetve a nehezen elérhető helyeken kézi erővel távolítják el a díszburkolatról. A takarítás során olyan vegyszereket használnak, amelyek környezet kímélőek, közterületen használhatóak és nem károsítják a térkövet.

A Baross út nagy felülete miatt a takarítást szakaszolva végzik. A beavatkozás a sétálóutca Rába Hotel felőli végén kezdődött, a szakemberek a Király utca irányába haladnak. A tisztítás vízigényes munka, a járókelők védelmében azonban fröcsögésmentes technológiával dolgoznak a szakemberek. A munkával kapcsolatban a GYŐR-SZOL Zrt. megköszöni a járókelők és az üzlettulajdonosok türelmét és megértését.

A Baross úton a rágógumik eltávolítása és a burkolat tisztítása mintegy három hétig tart. A nyári fesztiválszezon kezdetére tehát újra tiszta lesz a díszburkolat Győrben a Baross úton.


vissza | Megnézték: 168

gyorszol facebook logo
Június 2019
H K Sz Cs P Sz V
      1
2
3
8
9
1014
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató