Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Növényápolási munkák a Testvérvárosok parkjában2019.03.14.

Befejeződtek a speciális növényápolási munkák Győr belvárosában, a Testvérvárosok parkjában.

A közismertebb nevén McDonald’s udvar az emeletes lakó és irodaházak által körülzárt belső udvar, ahol szükségessé vált a növényzet szakszerű visszavágása. A szűk tér miatt az itt élő platánfák jelentősen túlnőtték életterüket, egyes helyeken az ágak már közel voltak az épületekhez.

A GYŐR-SZOL Zrt. koordinálásában a munkát nehezítő utcabútorok -  padok, korlátok – ideiglenes leszerelését követően megtörtént az említett fák szakszerű, erőteljesebb metszése, amelyhez a magasban végzett speciális munka miatt alpintechnikai megoldásokat is alkalmaztak a szakemberek.

A beavatkozásnak köszönhetően a fák újult erővel hajtanak ki.

A munkák ideje alatt a Testvérvárosok parkjában lévő, külön engedéllyel használható parkolókat az élet és vagyonbiztonság érdekében lezárták, a metszés befejeztével a hosszú hétvégére azonban már megnyitották azokat. A Baross Gábor sétálóutcát a II. János Pál térrel összekötő gyalogos átjáró mindvégig használható volt, akárcsak a gyorsétterem terasza.

A GYŐR-SZOL Zrt. megköszöni a lakók és a közlekedők türelmét és megértését.


vissza | Megnézték: 140

gyorszol facebook logo
Május 2019
H K Sz Cs P Sz V
   1
2
3
4
5
6


9
10
11
12

14
15
16

18
19
20
21

23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató