Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

A piacsátor mellé költöznek az árusok a térről2019.02.22.

Újabb terület kapcsolódik be a győri vásárcsarnok és környezete komplex felújítási programjába.

A csarnokhoz tartozó parkolólemez építése és magának az épületnek a rekonstrukciója megfelelően halad, s most a korábban ismertetett ütemterv szerint megkezdődik a Tesco áruház előtti tér átalakítása is. Ez azt jelenti, hogy az eddig a téren árusító kereskedők innen elköltöznek, és a kivitelező megkezdi az előkészületeket, majd munkaterületként lezárja a teret.

A közel harminc kereskedő az ideiglenes piacsátor és a könyvtárépület között kap helyet, február 26-án, kedden a vásárlóknak már itt kell keresniük portékáikat. A piacsátornak a déli, könyvtár felőli oldalán futó kerítését ezekben a napokban helyezik át, egészen a Herman Ottó utca könyvtár előtt elhaladó szakaszának széléig. Az árusok tehát elkerített, a sátor és a közút közötti területen, két sorban helyezkednek majd el, a két sor között a vásárlók számára sétautat alakítanak ki.

Az eddig a Tesco téren árusító kereskedők mindegyike megtalálható lesz az ideiglenes sátor mellett, a vásárlók továbbra is a megszokott választékot találják meg az új helyen is.

A változás miatt a Herman Ottó utca könyvtár előtti szakaszán, a piacsátor felé eső oldalon lévő parkolóhelyek átmenetileg megszűnnek – hiszen ide kerül a kereskedői árusítóhelyek egy része –, egyéb változás a közúti közlekedésben egyelőre nem várható.


vissza | Megnézték: 691

gyorszol facebook logo
Augusztus 2019
H K Sz Cs P Sz V
    1
2
3
4
59
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató