Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Több száz zsák szemetet szedtek össze2019.02.08.

A GYŐR-SZOL Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési igazgatósága nagy figyelmet fordít a köztisztaság fenntartására.

A munka keretében többek között kézzel és géppel seprik a burkolatokat, összeszedik az eldobált szemetet, illetve rendszeresen ürítik az utcai hulladékgyűjtőket és csikktartókat. Az alaptevékenység január közepén kiegészült a Győrbe bevezető főutak mentén történő kézi hulladékgyűjtéssel. A dolgozók azóta több száz zsák szemetet szedtek össze, pedig még nem is értek végig teljesen, a Vámosszabadi irányába vezető út még hátra van. Volt olyan helyszín, ahonnan háromszor fordult a teherautó, mire el tudta hozni az összes zsákot.

Szomorú tapasztalat, hogy azon utak mentén, ahol a szemétszedés néhány hete indult, napjainkban újra lehetne kezdeni a kézi hulladékgyűjtést.

A városba bevezető utak melletti szemétszedés és a zugszemét eltakarítása egyébként nem is mindenhol a GYŐR-SZOL Zrt. feladata lenne, a vonatkozó helyszíneken a föld és az erdőtulajdonosok kötelessége a tisztaság fenntartása.


vissza | Megnézték: 489

gyorszol facebook logo
Július 2019
H K Sz Cs P Sz V
1
26
7
8
9
10

12
13
14

16
17


20
21
22
23

25
26
27
28
29
30
31
    
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató