Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Lejárnak a lakossági parkolóbérletek2019.01.25.

A GYŐR-SZOL Zrt. felhívja a lakossági parkolóbérlettel rendelkező gépjárműhasználók figyelmét, hogy az elmúlt évben kiváltott okmányok érvényessége 2019. január 31-én lejár, szíveskedjenek gondoskodni azok megújításáról. A lejárt okmányokkal, érvénytelen lakossági bérlettel parkolók 2019. február 1-e után büntetés kiszabására számíthatnak.


Előzmények:

Postai kézbesítéssel is igényelhető a lakossági parkolóbérlet

A január a lakossági parkolóbérletek megújításának ill. megvásárlásának időszaka az arra jogosult győriek körében. A GYŐR-SZOL Zrt. szeretné, ha ennek lebonyolítása – a vonatkozó szabályok keretein belül – minél egyszerűbben történne.

Azok a jogosultak, akik az előző évben rendelkeztek lakossági parkolóbérlettel, és a korábbiakhoz képest semmilyen változás nem történt az adataikban, az új bérletet postai kézbesítéssel is kérhetik.
Erről a lehetőségről mindazok levelet kapnak, akik 2018. december 31-ig érvényes lakossági parkolóbérlettel rendelkeznek.

Ez a levél tartalmaz egy igénylőlapot is. Aki a bérlet postai kézbesítését kéri, annak ezt a kitöltött adatlapot kell aláírnia, majd visszajuttatni a GYŐR-SZOL Zrt-hez. Ez történhet postai úton a GYŐR-SZOL Zrt. 9024 Győr, Orgona utca 10. szám alatti székhelyére címezve vagy személyesen leadható a szolgáltató ügyfélszolgálati irodáiban (Győr, Jókai utca 7-9. vagy Győr, Orgona utca 10. ). Az ügyfélszolgálati irodák külső homlokzatán erre a célra kihelyezett postaládák állnak rendelkezésre, az igénylőlapokat csak be kell dobni ezekbe.
 
A postai kézbesítés díja 1.500 forint, melyet a bérlet átvételekor a bérlet árával együtt kell megfizetni. Az éves lakossági parkolóbérlet díja változatlan.

Aki az utánvéttel járó plusz költséget megfizetni nem kívánja, ő személyesen jogosult a bérlet kiváltására. Ebben az esetben sem kell a korábban bemutatott igazolásokat újra benyújtani azoknak, akiknek adataiban változás nem történt, csak az aláírt igénylőlappal kell személyesen a GYŐR-SZOL Zrt. ügyfélszolgálatának valamelyikébe pénztári nyitva tartási időben befáradni.

Azok, akik nem rendelkeztek lakossági parkolóbérlettel, vagy időközben valamely adatukban változás történt, továbbra is csak személyesen intézhetik a kiváltást, a szükséges igazolások bemutatásával. A bérletigényléssel kapcsolatos részletes információk megtalálhatóak a www. gyorszol.hu internetes oldalon.

A személyes ügyintézés gyorsítása érdekében, a Jókai utcában minden ügyintézői ablaknál lehetőség lesz a bankkártyás fizetésre.

A 2019. évre érvényes lakossági parkolóbérletek január 2-tól igényelhetőek.A parkoló bérletekkel kapcsolatos további információ ide kattintva olvasható.


A lakossági parkolási bérlethez szükséges formanyomtatvány pdf formátumban itt letölthető.


vissza | Megnézték: 649

gyorszol facebook logo
Július 2019
H K Sz Cs P Sz V
1
26
7
8
9
10

12
13
14

16
17


20
21
22
23

25
26
27
28
29
30
31
    
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató