Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben2018.06.12.

A GYŐR-SZOL Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

A GYŐR-SZOL Zrt. június 13-án, szerdán – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr területén összességében közel ezer hektáron. A beavatkozás az ártereket, csatorna- és folyópartokat, holtágakat, erdősávokat érinti elsősorban. (Amennyiben a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem lehetséges a gyérítés, a következő napon újra megkísérlik a munka elvégzését.)

A légi beavatkozást földi melegködös gyérítés egészíti ki. Az erre alkalmas berendezés a tervek szerint június 12-én, kedden a koraesti órákban dolgozik Győr különböző pontjain összesen több mint 700 hektáron. Ugyancsak elsősorban a város vizes élőhelyei közelében, valamint az erdősávokban, bokros-fás területeken, parkokban, ligetekben, temetőkben kerül sor gyérítésre, azokon a helyszíneken, ahol a tocsogókban, álló és pangó vizekben illetve ezek környezetében kedvezőbbek a vérszívók fejlődésének körülményei. (Amennyiben az időjárási körülmények a tervezett napon nem megfelelőek, a beavatkozást a következő napokban pótolják.)

A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.


vissza | Megnézték: 584

gyorszol facebook logo
Január 2019
H K Sz Cs P Sz V
  1

3


610
11
12
13
14

16
17

19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató