Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Virágoszlopok, virágládák kihelyezése2018.05.11.

A GYŐR-SZOL Zrt. a napokba kiszállítja a belvárosi sétálóutcákba és terekre a mobil növénydekorációs elemeket. A március végén beültetett, így napjainkban a teljes pompájukban díszlő, hordozható ládákat oda helyezik ki, ahol a beépítettség és a burkolatok miatt nem lehet állandó növényzetet telepíteni.

A GYŐR-SZOL Zrt. saját fejlesztései a virágoszlopok, amelyekből idén 40 darabot láthatunk a belvárosban. A virágoszlopokba mások mellett begóniát, futómuskátlit, futó petúniát és díszburgonyát ültettek. Az említett fajták az előző években mind jól beváltak és jól tűrik a városi élet sajátosságait. A virágpiramisokból összesen 8 darabot szállítanak ki, ezekből 6 darabot az egyes városrészek központjaiba, illetve forgalmas főútvonalak mellé tesznek, míg 2 darabot a Győri Nemzeti Színház elé, a II. János Pál térre visznek. A nem télálló növények, azaz a leanderek, a babérok, a pálmák és borókák összesen 46 darab nagy virágládában lesznek láthatóak többek között a Széchenyi téren, a Káptalan dombon, a Szent István út melletti járdákon és a Megyeháza téren. A belvárost díszíti 25 darab ugyancsak nagyméretű dézsás növény, a dézsákban jázmin, papírvirág és leander díszlik.  A szolgáltató nagy figyelmet fordít a sétálóutcák megszépítésére, növényesítésére, ezért a Baross utcába kerül 68 darab kő virágtartó láda, nagy begóniával beültetve.

A virágcsodákat idén több új helyszínen is láthatjuk.

Kiszállítást követően a díszítő érték megtartása érdekében a kertészek szükség szerint öntözik, tápoldatozzák és gyomlálják a virágoszlopokat, virágpiramisokat és virágládákat.


vissza | Megnézték: 627

gyorszol facebook logo
Január 2019
H K Sz Cs P Sz V
  1

3


610
11
12
13
14

16
17

19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató