Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Nyílt nap a távhőszolgáltatónál2018.03.28.

Idén is csatlakozik a GYŐR-SZOL Zrt. a Távhőszolgáltatás Napjához, melyet a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére 2014 óta minden évben megrendeznek. A távhőszolgáltatók ezen a napon közösségi programokon keresztül ismertetik meg a környezetbarát, biztonságos és kényelmes távhőszolgáltatást a lakossággal.

A Távhőszolgáltatás Napján, április 13-án, pénteken nyílt napot tart a GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatósága.

Az érdeklődők szakavatott kollégák kíséretében bejárhatják a győri távhőellátás „szívét”, a Rozgonyi utcai fűtőerőművet. Közelről láthatják, hogy hol termelik meg azt a hőt, ami a távhőhálózaton és a hőközpontokon keresztül eljut a város 24 ezer lakásába. Megnézhetik a kazánokat, a hővezénylő központot, a gázmotoros erőművet, sétálhatnak a 80 és 101 méteres kémények tövében. Megismerhetik, hogy miért környezetbarát, miért biztonságos a távhőellátás, miért lehet fontos eszköz a megújuló energia hasznosításában.

Az április 13-i nyílt napon 15 és 16 órakor kezdődnek a telephelybejárások. Gyülekezés a GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatóságának Rozgonyi utcai telephelyén (9028, Győr, Rozgonyi u. 44.), a porta előtt, a kerékpártárolónál lesz.


A szolgáltató szeretné megkönnyíteni a résztvevőknek a helyszínre jutást, ezért 14 óra 30 perckor és 15 óra 30 perckor ingyenes buszjárat indul a Városháza oldalában található buszöbölből, mely elviszi az érdeklődőket a Rozgonyi utcába, majd a bejárását követően visszaszállítja őket a Belvárosba.

A nyílt napra és az ingyenes buszjáratra április 9-én, hétfőn déli 12 óráig a media@gyorszol.hu e-mail címen előzetesen is be lehet jelentkezni.

A regisztráció azért fontos, mert a szervezők csak az előzetesen e-mailben feliratkozóknak tudják garantálni, hogy a kiválasztott időpontban helyet kapnak a csoportokban és az ingyenesen közlekedő buszon. Természetesen a regisztráció nélkül érkezők is részt vehetnek a programon, azonban előnyt élveznek, akik e-mailben előre jelezték érkezésüket.

A Távhőszolgáltatás Napjának programja nyilvános, azon bárki részt vehet.


Kerékpártúra a távhővezeték mentén!


Újdonsággal készül a GYŐR-SZOL Zrt. a Távhőszolgáltatás Napjára. Kerékpártúrát szervez a távhővezeték mentén, melynek kiindulási pontja Marcalváros II.-n, a Mécs László utca 18. szám alatt található hőközpont. Itt az érdeklődők megismerhetik a hőközpontok működését. Az érdekes ismertetőt követően a szervezőkkel közösen - a felszíni távhővezeték mentén előre kijelölt útvonalon - kerékpárral jutnak el a GYŐR-SZOL Zrt. Rozgonyi utcai telephelyére, ahol a nyílt nap 16 órai csoportjához csatlakozva megtekinthetik a fűtőművet és annak kiszolgáló létesítményeit. Az útvonal hossza 4 km. A kerékpártúra ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelezze részvételi szándékát április 9-ig, hétfőig a media@gyorszol.hu e-mail címen.


Gyülekező a kerékpártúrára: 2018. április 13. 15 óra
Gyülekezés helye: Győr, Mécs László utca 18. Hőközpont
Jelentkezési határidő: 2018. április 9.
Jelentkezés: media@gyorszol.hu


vissza | Megnézték: 1956

gyorszol facebook logo
Március 2019
H K Sz Cs P Sz V
     1
2
3
4
5

7

9
10
11
12


15
16
17

19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató