Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Síkosságmentesítés - február 13.2018.02.13.

A GYŐR-SZOL Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya a meteorológiai előrejelzésekben prognosztizált várható havazás miatt február 12-én éjszaka alásózta a teljes városi úthálózatot. A társaság munkatársai és járművei a technológiai előírásoknak megfelelően elsőként a hidakon és a felüljárókon, a közösségi közlekedés elősegítésére tömegközlekedési útvonalakon dolgoztak, ugyanakkor szóróanyag került a főbb utak és a buszmegállók burkolatira, valamint a közterületi járdákra és terekre.  A főutakat, a forgalmas városi szakaszokat nagygépek, a belvárosi, szűkebb utcákat kisebb járművek, a buszmegállókat, gyalogátkelőhelyeket kézi erővel sózták alá. Az éjszakai megelőző jellegű beavatkozásnak köszönhetően a burkolatok a kedden reggel kezdődött havazást követően sónedvesek, vizesek Győrben.

A munkát koordináló GYŐR-SZOL Zrt. a havazás erősödése miatt a síkosságmentesítésben és a hó eltakarításban résztvevő teljes állományát készültségbe helyezte. Amennyiben az időjárási körülmények indokolják, a munkatársak és a gépek újrakezdik programjaikat és ismételten megkezdődik a szóróanyag kijuttatás elsőként a hidakra és felüljárókra, a tömegközlekedési útvonalakra, ezzel párhuzamosan a közterületi járdákra, kerékpárutakra és terekre.

A szolgáltató felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megfelelően felkészített és téli gumival felszerelt járművel induljanak útnak. A speciális körülmények között hosszabb menetidővel kell számolni, ezért célszerű hamarabb elindulni.

A télies időjárás, a havazás miatt csúszásveszély alakult ki a vízpartokon is. A győri folyópartok mentén elkészült új szakaszok több pontján figyelmeztető táblák jelzik a fokozott balesetveszélyt, így ezeket a sétálóutakat mindenki saját felelősségére használhatja. A téli időszakban érdemes fokozottan figyelniük az itt közlekedőknek, hiszen a páralecsapódás miatt ezeken a helyeken könnyen előfordulhat jegesedés, még enyhébb időben is jelentős a csúszásveszély.vissza | Megnézték: 1870

gyorszol facebook logo
Február 2019
H K Sz Cs P Sz V
     1
2
3

5
6
7

9
10
11
12
13
14

16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató