Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Postán is érkezhet a lakossági parkolóbérlet2017.12.20.

A január a lakossági parkolóbérletek megújításának illetve megvásárlásának időszaka az arra jogosult győriek körében. Mint ismeretes, a 2017-es lakossági parkolóbérletek 2018. január 31-ig érvényesek.

A GYŐR-SZOL Zrt. az elmúlt évben több újdonságot is bevezetett ezen a területen, annak érdekében, hogy – a vonatkozó szabályok keretein belül – minél egyszerűbben, a lehető legkevesebb sorban állással történjen ennek kiváltása.

A tavaly már sikeresen alkalmazott egyik legfontosabb könnyítés, hogy azok a jogosultak, akik az előző évben rendelkeztek lakossági parkolóbérlettel, és a korábbiakhoz képest semmilyen, a bérletet érintő változás nem történt az adataikban, tehát változatlan a lakcímük, a jármű rendszáma, stb., az új bérletet postai kézbesítéssel is kérhetik. Erről a lehetőségről mindazok levelet kaptak, akik december 31-ig érvényes lakossági parkolóbérlettel rendelkeznek.

Ez a levél tartalmaz egy igénylőlapot is. Aki a bérlet postai kézbesítését kéri, annak ezt az adatlapot kell aláírnia, majd visszajuttatni a GYŐR-SZOL Zrt-hez. Ez történhet postai úton a GYŐR-SZOL Zrt. 9024 Győr, Orgona utca 10. szám alatti székhelyére címezve vagy személyesen leadható a szolgáltató ügyfélszolgálati irodáiban (Győr, Jókai utca 7-9. vagy Győr, Orgona utca 10.). Az ügyfélszolgálati irodákban illetve az irodák külső homlokzatán erre a célra kihelyezett gyűjtőládák állnak rendelkezésre, az igénylőlapokat csak be kell dobni ezekbe. Fontos tudnivaló, hogy a postai kézbesítés díja 1.500 forint, melyet a bérlet átvételekor magának a bérletnek az árával együtt kell megfizetni. Az éves lakossági parkolóbérlet díja változatlanul. 3.900 forint.

Természetesen, aki az utánvéttel járó plusz költséget megfizetni nem kívánja, az személyesen is jogosult a bérlet kiváltására. Ebben az esetben sem kell a korábban bemutatott igazolásokat újra benyújtani azoknak, akiknek adataiban változás nem történt, csak az aláírt igénylőlappal kell személyesen a GYŐR-SZOL Zrt. ügyfélszolgálatának valamelyikébe a pénztári nyitva tartási időben befáradni.

Azoknak, akik nem rendelkeztek engedéllyel, vagy időközben valamely adatuk – akár személyes, akár gépkocsira vonatkozó - megváltozott, továbbra is csak személyesen intézhetik az éves lakossági bérlet kiváltást, a szükséges igazolások bemutatását követően.

A személyes ügyintézés gyorsítása érdekében az idén januártól megnyílt a lehetőség az ügyfélszolgálati irodákban a bankkártyás fizetésre az ügyintézőknél is. Tehát a pénztári befizetésen kívül a Jókai utcában plusz három terminál, míg az Orgona utcában plusz egy terminál áll az ügyfelek rendelkezésére. Már az Orgona utcai ügyfélszolgálaton is van lehetőség a parkolóbérletekkel kapcsolatos teljes körű ügyintézésre.


A 2018. évre érvényes lakossági parkolóbérletek január 2-tól válthatóak.


A parkoló bérletekkel kapcsolatos további információ ide kattintva olvasható.


A lakossági parkolási bérlethez szükséges formanyomtatvány pdf formátumban itt letölthető.vissza | Megnézték: 2665

gyorszol facebook logo
December 2018
H K Sz Cs P Sz V
      1
2
3

5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató