Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

GYŐR-SZOL közlemény – méltányossági eljárás kérhető2013.04.19.


Az utóbbi hetekben a GYŐR-SZOL Zrt. ügyfeleitől számos észrevétel, felháborodott reklamáció érkezett társaságunkhoz levélben, elektronikus úton, illetve a sajtón keresztül a január elsején életbe lépett, a hulladékról szóló törvény végrehajtásával kapcsolatban. Az új jogszabály több olyan ingatlantulajdonos számára, akiknek eddig nem kellett a hulladékszállítási közszolgáltatásért díjat fizetni fizetési kötelezettséget ír elő, a szolgáltatónak pedig ezeken a helyeken szolgáltatási kötelezettséget. A törvény rendelkezéseinek végrehajtásától a szolgáltató nem tekinthet el, ugyanakkor láthatóak olyan élethelyzetek, amelyek indokolják az esetek egyedi elbírálását, a jogszabályok keretei között méltányosság gyakorlását.

A GYŐR-SZOL Zrt. lehetőséget kíván nyújtani azoknak az ügyfeleknek, akik a rájuk rótt törvényi kötelezettséget méltánytalannak érzik, hogy a szolgáltatótól írásban kérjék kötelezettségük felülvizsgálatát. A beérkezett kérelmeket a GYŐR-SZOL Zrt. kivizsgálja, és amennyiben azt megalapozottnak találja, a felek számára elfogadható, ugyanakkor a törvényi előírásoknak is megfelelő kompromisszumot ajánl. A kérelmeket írásban, a GYŐR-SZOL Zrt. 9024 Győr, Orgona út 10. címre lehet beküldeni, kérjük, a borítékra írják rá: „Méltányossági kérelem”.

A Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társuláson keresztül a GYŐR-SZOL Zrt. a hulladékról szóló törvény egyes rendelkezéseiről állásfoglalást kért a szolgáltatási terület kormányhivatalaitól, a Vidékfejlesztési Minisztériumtól illetve a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól. Az állásfoglalás megküldéséig a szolgáltató a lakatlan ingatlanok esetén a rendelkezésre állási díj számlázását felfüggeszti, üdülőként nyilvántartott és időlegesen használt ingatlanok esetén pedig a méltányossági kérelmeket saját hatáskörben kezeli.


Galéria - Kommunális

vissza | Megnézték: 9931

gyorszol facebook logo
Szeptember 2019
H K Sz Cs P Sz V
       1
2
7
8
9
10

12

14
15
16
17
18
19

21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató